Siput Sedut yg Perlahan dan Pin Rambut yang COmel

Salam...

Saya nak tau sgt kenapa line internet sgt2 slow skrg...
Ya, saya mmg dh bayar dan takde hutang dgn Celcome Berukband ni...
Mcm kelakar je bila kite byr on time tiap2 bln, tp connection slow mcm siput sedut...

Rmai blogger yg tegur saya kat blog ni dan blog satu lagi dan forum dan online community yg laen, tapi saya tak dapat membalas kunjungan mereka semata2 sbb saya tak dapat load blog tu. Widget2 tak dapat keluar dan post pn tak kuar...

Yup, mmg bengang...
I dun have much time to sit in front of my lappy all day long...
Rasa tak best, dorang dah jenguk umah kite, tapi kte lak wat senyap..
Nnti kene cop sombong...
MAybe lepas ni nk tukar broadband laen plk kot...
Adui, tolong la...
Masa nk amik broadband ni tahun lps, kene bayar RM500 utk 1st payment...
LAst2 jadi cenggini...

Giler la...

Dalam bengang2 ni, sempat gak blaja wat design utk pin rambut...
Huhu...
Sempat wat satu jenis je...
Tada..... Anas kata ni terung... Tolong la...

Ni pula khas utk ANis. Dia request kaler hitam utk pakai bwk pi skolah...

Skrg tgh wat tag nama utk budak2 skolah. Dah siap potong semua cuma tak sempat jahit lagi...

Chaiyuk!!!

Wassalam...


No comments:

Post a Comment