10/10/2010

Jom Review Blog Korang

Salam...

Seronoknya, blog saya dah kena review oleh UShare2Me...
Terkejut juga (dan happy sgt) bila tau ada juga yg sudi pandang blog yg tak seberapa ni... Huhu...

UShare2Me ni memang objektifnya nk ajak ramai2 blogger kat luar sana share blog korang kat sini...
Khas utk blogger yg nak up kan trafik, atau nk memperkenalkan blog dan produk2 jualan masing2...

Caranya pun senang, cuma buat satu artikel yg panjangnya tak kurang dari 100 patah perkataan dan emailkan kat admin UShare2Me. Pastu tak lama lagi kuar la korang punya artikel tu.. Senang kan...

UShare2Me ni maybe blog yang masing baru, tapi ini adalah salah satu medium terbaik utk berkongsi ilmu yang berguna kepada penduduk kampung di luar sana selain dapat ajak orang ramai jenguk2 blog kita sekiranya dorang berminat ngn artikel kita tu...

Jom kita support blog bar ni...
Saya pun tgh pikir nk wat artikel apa utk dikongsi kat sana...
Huhu..

Wassalam....

2 comments:

  1. terima kasih, first time org buat balas review sy dgn hadiah review..=)

    ReplyDelete
  2. Same2...
    Sharing is caring...(^_^)

    ReplyDelete

Adbox