15/10/2010

Ooo.. Dating ek...

Salam...

Apa kata dari cakap byk2 baek saya tepek je gambar the latest kan...
Sape nk dgr saya pot pet pot pet...
Apapun, la ni saya tgh cari booth utk pamerkan hasil seni saya ni..
Huhuhu...
 Tadi jalan2 terserempak dorang ngah dating...
Sempat pulak posing maut...
Ini adalah HP Strap, cuma belom gantung strapnyer...

Kat Kuantan kedai n booth memang mahal gila...
Paling murah bazar Sabtu dan Ahad...
Kiosk paling murah dekat dgn Mydin dan takde orang pun lalu sana.. Suma pi Mydin..
Dan Mydin kan jual murag sgt2, sbb tu T-Lane tu cam gulung tikar jer...

Sekarang, tgh cari items lain untuk dijual kat booth atau kedai yg bakal dibuka nanti...
Dah jumpa 2 benda...
Tapi nak cari benda2 comey, handmade dan bukan dari negara China...
Lagi rare lagi best...

Ada idea tak....

Wassalam....

No comments:

Post a Comment

Adbox