25/12/2010

CUte Items in a House!

Salam...


Semalam tak hujan dan tak ribut...
Tetiba rasa rugi pula x buka stall tu...


Semalam juga saya dapat 3 barang istimewa..
Let's Cekidaut!


 Clay brooches...
Byk ni tau...

 Ni bunga gemok..
Dan ada 2 mutiara....

 Suka yang ini...

 Yg ni pun....

 Dan lagi....

 DAn lagi.........

HUhuhu...
RAmbang mata la...
Rasa nak pakai semua...

Ni pula charm..
Untuk gantung kat phone...

Sebenarnya mmg nk display barang2 handmade sahaja...
Tapi tak sempat la nak jahit byk2...
Dari kosong je meja, baik tambah apa2 yg patut...

TApi ada juga barang hanmade yg baru tau...
 Nah...
Ni Kak Rodzila yg bagi semalam...
COmey kan...
Suka brooch button tu...
>_<
Nak tgk byk lagi item yg cute2, jom ushar blog beliau...

TAdi dapat panggilan tepon..
Encik Am nk buka stall malam ni..
Alamak, mana sempat...
Byk lagi brg baru smpai belom packing...
Semalam buang masa je tgk TV sbb dah tau tak buka stall...
Mula la kelam kabut...

Arini mmg tak buka, tapi esok InsyaAllah adala saya kat sana tu...
Orang Kuantan, ape lagi...
MAri kita TERJAH!!!!

Wassalam...


2 comments:

  1. assalam kak... nak tanya charms yg dlm paket2 tu akak jual brapa rm ye?... saya nak beli...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam..
      Charm tu dah out of stock sis.. Maaf :(

      Delete

Adbox