20/12/2010

Hari 3: Minggu 1

Salam...

Semalam adalah hari ke-tiga...
DAri petang, hujan rintik2...
Pengunjung pun kurang...

Paling best, penganjur tak cukup pekerja jadi lampu mula menyala pada pukul 9 mlm...
Huhuhuu...
Mmg bergelap la semalam...
Pengunjung pun tak singgah, sebab gelap gelita je semua vendor kat sini...

1st sale dapat pada pukul 8.30 malam...
AKak tu beli kerongsang...
Nampak pula akak tu kerongsang tu yer....

Sepanjang malam hujan renyai2...
Hambar je suasana...
Naseb baek Angah dan ANjang datang...
Dorang lepak2 jap, hilang la boring sket...

Dorang tanya berapa sale semalam... Bila saya bgtau RM160.00; dorang terkedu kejap...
Anjang kata, "Jual apa sampai RM160... Tak nampak ada brg kurang pun.."
Hahaha...
SAya pun terpikir gitu gak time kira duit semalam...
Tapi mmg betul dh closing smalam tu...

Tetiba satu angin puting beliung telah melanda (angin kuat je padahal)
DAn terpelanting semua barang2 saya atas meja...
Stand tu pun dah tumbang...
Waaaaaaa....
Nak nangis...

Nasib baek ada adik2 tolong menyelamatkan semua barang dari bergolek ke dalam sungai yang hanya beberapa kaki dari kanopi...
Woo... Tak suka!

Sale semalam pun kurang memuaskan...
RM35.50...

Next week adalah minggu Krismas...
Pastu minggu tahun baru...

Minta2 ramai orang....

Wassalam....

No comments:

Post a Comment

Adbox