30/01/2011

Hair Clip Bunga2 CInta

Salam...

1st time buat bunga ni...

 Hair pins ni oder dari customer...
Bunga tu bukan saya yg buat tau...
Ibu saya yg lukis, pastu saya kerat je la...

Mmg dari dulu tak pandai lukis bunga....


Ni harganya RM5.oo sepasang...
Kaler korang pilih la ek...

Ha....
Dah lupa, kan saya ada wat segmen khas Creative Blog of the Month...
Takde sape nk join ke...
Awat segan2 ni...
Ala... Join jer...
Boring la, asyik saya sorang je membebel kat sini...

Jom la ek... Jom la...

Wassalam...


4 comments:

  1. cantik...mcm bunga crochet jugak kan...

    ReplyDelete
  2. ye ke...
    Tp crochet lg cantik la...

    Skrg sy tgh blaja crochet... tp baru pegang 5 minit ah give up...
    Sussah...XP

    ReplyDelete
  3. hye asma.saya nany yg tempah pin ni.hehe.

    saya suka sgt dgn felt ni.saya sampai cuba buat sendiri.hee.tp secantik dan kemas mcm akak punya la.

    urs is nicest and sgt kemas!
    will drop by ur shop again nxt time.:)

    ReplyDelete
  4. Huhu..
    Thanx Nany...
    Actually ni bukan rekaan saya, tapi rekaan dari Kak Yana... Cuma saya jahitkan ikot order...

    Next time kalo Nany nk beli felt,mai la.. La ni dh jual kain felt dah..

    Thanx 4 ur order.. >_<

    ReplyDelete

Adbox