Bantal Couple Lagi....

Salam...

Sebenarnya saya tak buat bantal...
Cuma buat by request jer....
Ni pun request dari customer jugak...
Dengan decoration ciptaan mereka sendiri....


Ini bantal milik pasangan Daus dan Aten...


NI pulak Wawa n Syam punyer...
Comey tak....

Ni pn order lama gak...
Order awal bulan lepas dari students KPTM...
Hm... Mmg sy ni species malas nk upload photo kan...

Sedikit geram sbb tak dapat feedback dari Post Office...
Kpd CT, Fiza n Ira, kalo belomk dapat sila inform sy...
Sy bg korang yg laen je la...
Duk menunggu je.. jenuh gak...

Wassalam...


11 comments:

  1. berape harge bantal tu akak?
    sngt cute laaa...

    ReplyDelete
  2. TQ...
    Harganya RM20 sebiji...
    Atau RM38 utk sepasang corak yg sama... >_<

    ReplyDelete
  3. weeee , comel nya . boleh tempah tak ? mcm mana nak wat tempahan ... ?

    ReplyDelete
  4. Eida: Mekasih... >_<
    Kalo nk tempah, cuma emailkan lakaran bantal tu ke email sy. asema84@gmail.com

    Tp lambat sket la nk siap.. Sbb ada que oder laen dlu... :)

    ReplyDelete
  5. masih boleh buat tempahan ka..???

    ReplyDelete
  6. Nak tanya.. sy teringin nak buat sndiri.. kat mana nk dpt brg2 die ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Brg2 dia bole dpt kat sini: http://asma-felt-box.com
      :)

      Delete
  7. Sy tringin sgt nak cuba buat sndiri.. blh tye kat mana nk dpt brg2 2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila sis.. Bahan2nya bole didapati kat asma-felt-box.com :>

      Delete
  8. Replies
    1. BAntal ni made by order. Utk tempahan bole emailkan saya saiz, warna dan design kat asema84@gmail.com :>

      Delete