Entry Saja2 Membebel...

SAlam...

LApar la... Jom makan apple....



Nah, amik sorg satu... :D

Nape ntah saya ni cam gian je nk update blog, tapi tak tau nk update ngn aper...


Baru siap potong2 pek felt utk di pos esok...
Ini ialah Tri-Tone Felt Pack.. 
KAler pun dah start berkurangan.. Dah order dah minggu lepas, tapi amik masa la jugak nk sampai...
Kaler itam laju betul jalan....


NI antara yg belom diikat lagi...
Ada lagi nk potong tu tapi mood memotong dah abes...
Skrg mood nk jahet brooch bunga besar....

Sape yg baca  post Amarah Saya, utk pengetahuan korg saya pun bg org yg samam potong bentuk bunga besar2... 
Hasilnya sama gak.. Bengkang bengkok dah takde gaya bunga dah... 
Gaya cam roda2 mesin merentas masa (tak tau namanya..)

Sepatuntya bunga jadi cenggini:


Tapi dah jadi cenggini:


TAk tampal gambar sebab malas nk amik gambar mende2 buruk...
Susun2 heat semalam utk amik gambar pn dah saket hati tahap babun...
Nak lupakannya...

Okey, nak sambung wat brooch...
Td dah siap 3, nk wat lagi 7 biji, pastu wat brooch bentuk lain pulak...
Jom jahet sama2... 

Wassalam...


No comments:

Post a Comment