08/06/2011

Balik dari Berseronok. :D

Salam...

Dah lama tak online dan update blog akibat aktiviti musim cuti sekolah bersama keluarga besar adk beradik ayah.. Ayah saya ada 12 adik beradik yg semenye dah kawen n ramai anak, jadi korang tau la betapa besarnya keluarga saya ni kan..

Ada order yg tak sempat pos aritu (sebab dah lupa Sabtu sebenarnya Public Holiday, pegi bwh brg byk2 pi PosLaju, tup2 PosLaju tutup dan saya cam bodo je terpinga2 kat depan tu)... Jap lagi nk pos lagi brg2 lain yg tak sempat pos Isnin lepas...

Erm..
Sebenarnya sedikit pening sbb byk dpt order time cuti baru2 ni...
DAn slalu igt sy bermesej2 dgn org yg sama, padahal 2 org berlainan yg bertanyakan hal yg sama...
Tp takpe, sekarang dah insaf <---tetibe....

Beberapa bulk order pun dah masuk serentak... Dan nak serentak jugak...
Inilah namanya rezeki dan seronok sgt rasa nak nanges...
Ada 1 lagi berita gembira; tapi esok la citer ek.. (Hahaha.... Macam la ada yg nak dengar.. :DD)

Wassalam...

P/S: Tak dapat upload gambar sbb tenet terlalu lambat.. :(

No comments:

Post a Comment

Adbox