Search This Blog

25/06/2011

PJ Krusty Market ESOK!!!

SAlam....


Esok ada event kat Petaling Jaya...
Dekat concourse level, millennium square 
PJ Krusty MArket namanya.. (kot)


Dan The Rightbrain THinkers pun join buka craft booth kat situ...
Dan dikendalikan oleh Haniza Sahit dan Reen
Dan saya macam biasa la... Nak menyebok letak barang...


SAya letak 10pcs produk craft...
6pcs HP pouch dan 4 pcs tissue holder...


 Ni la 4 pcs HP pouch tu...
Favourite saya yg selipar tu, sebab saya suka pantai... :D

LAgi 2 pcs dah tak ingat dah bagi yg mana.. <--(hahaha, nenek betul..)

DAn ni la 4 tissue holder...
Suke giler yg corak LOVE tu, rasa takmo lepas...
MInta2 takde org beli yg tu, bole la saya guna... <--- (ada pulak camtu.. :P)

HUHuhu...
Kalo korang nak dapatkan produk2 saya ni, jangan lupa terjah ke PJ Krusty Market tu esok...
Start pukul 2 tghari , abes pukul 6ptg...
Event ni sehari jer tau, minta2 la abes seme brg tu...
Amin.....

Wassalam...

2 comments:

  1. cancel le event tue. ada miss comunication.

    ReplyDelete
  2. Cancel ke... Nape sy tak tau pun.. Alaaa..:(

    ReplyDelete