New FElt COlour in da House,...

Salam....

Mekasih byk2 kpd korang yg join GA ni.. Ramainyer... Kene amik masa terjah sorang2.. HUhuhuhuhuhu...

Dan saya pun dah jarang jenguk blog ni dan takde mood nk update blog..
Kering idea nk tulis aper...

Lupa lak nk bgtau korang, Asma Felt Box dah tambah kaler baru...
Kale merah jambu ala2 maroon kot..
Sebenarnya saya pun tak tau la nama kaler ni...
Tapi ala2 kaler luna yg macam merah jambu sket tu...

Yg kiri kaler merah... Yg kanak kaler pink...
Yg tengah2 tu adalah kaler merah yg hampir nak jadi pink tapi belom jadi lagi...

Macam kaler luna jugak...

Sila rujuk kale pensel sebelah kiri ni...
Kalo dari kaler itam tu, dia ialah kaler yg number 8... 
Sebelah merah dan sebelah purple... (Bukan ke puple sepatutnya berada antara biru dan merah..)

Ok, kaler yg number 8 itu adalah kaler yg felt yg terbaru ada dalam simpanan saya...

Ok, faham murid2...
Bagus...^_^

Krriiiiiiiiigggggggg!!

Baek la, bole bersurai...
Jgn lupa wat keje skolah cikgu bagi...

Wassalam....



3 comments: