30/09/2011

My New ToolBox.. ^__^


Salam.... 

Tengok gambar kat bawah ni...



Cer teka... Mana satu toolbox saya...
(Alamak, sepah betul la.. MAlu la pulak..)

Betul... Betul...
Yg kaler biru tuu..
Tepuk tangan.... *clap clap clap*


Nah... Saya masukkan seme basic organel dalam toolbox ni... (organel... ???  )
So pasni nk jaet depan TV ke, jaet kat dapur ke, jaet kat taman bunga ke (amboi, romantiknyer..), jaet kat pejabat pos sambil menunggu giliran ke (tak, ni tipu jer..); cuma perlu bawak toolbox ni dan terus ke tempat kejadian... Tak perlu lg nk ceduk sket2 ke dalam tray, pastu sampai kat tempat kejadian terus frust sebab tertinggal gunting dan terus takleh wat ape2..

WooHooHooo!!


Dan nampaknya stok butang saya dah kurang...
Kapal yg bawak butang saya, chaiyuk2!

Wassalam..... 



2 comments:

  1. Salam mesra. :) Kak Fash nak ajak lawati www.portalwanita2u.blogspot.com.

    Dapatkan juga update di sana setiap masa. Jom suggest this blogshop pada kawan² juga ya. :)

    Pelbagai produk kecantikan & kesihatan ada di sana. Recommended products - Sabun Pelangsingan Badan, Sabun Payudara, Herba Dara Semula, Krim Manjakani, Jus Asmaranita, Jus Bidadari, Minuman Super Maxx 5+1. :)


    Kini terdapat Promosi Istimewa : Tawaran Hangat : Pakej Bajet Istimewa

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Adbox