27/02/2012

Felt Bunny Tutorial

Salam...

Nampaknya maken ramai rakyat Malaysia dah mula berminat nk wat felt craft ni kan....
Huhuhuhu...

Tu sebab saya dpt byk email nak beli e-book ni... 
Walaupun ada jugak yg tak puas hati dgn kualiti e-book ni dan minta refund (walaupun dah mention awal2 buku ni KHAS utk BEGINNERS)
Takpe la.. Nak wat camne kan...
Hahahahahah!!!

So, kepada beginner yg masih blur2 nak wat apa sbg craft pertama anda, apa kata korang wat ni...


Atau pilih kaler gelap sket camni...


Nak wat ni mmg sgt2 mudah...

Boleh rujuk kat sini ek:


Harap ia membantu...

Kalo dah buat sila forwardkan gambarnya kat saya...
asema84@gmail.com...

Sy nk wat album hasil craft korang based from my video...
Dan kalo ada blog atau FB atau apa saja sila bg link utk sy sertakan sekali kat album tu...

Mekasih seme... ^_^

Wassalam..... 

2 comments:

Adbox