24/02/2012

Felt Purse with Zipper

Salam...

Adik perempuan saya la ni dah mula berjinak2 ngn felt craft...
Dan apa yg say abole komen ialah, beliau adalah lebih kreatif, lebih teliti dan lebih pandai menggabungkan warna berbanding saya...

Saya ni jenis yg suka kaler senada, plain, corak simple dan tak pandai sgt gabung2 kaler...
Saya lebih kpd male brain actually...
Jadi hasil kerja tangan saya mmg kelihatan agak boring...
Hahaha...

Jom tgk purse yg adik saya wat baru2 ni...


Bunga tu saya yg ajar dia tau... <--(nk nama gak..)


Jahitan almost perfect...


Siap wat dua ruang lagi... Pandia betul....

Dan purse ni dia pakai sendiri....
Sape nk order bole isi form ea...
Dan state kat form tu "Purse Berzip ADIK"

Nnti sy pas kat dia...
Skrg ni dia tgh sgt2 excited menjaet felt.. Huhuhu...

Wassalam....


4 comments:

  1. adiknya umur berapa? hehe....

    fabric covered button brooch. open for retail and wholesale :)

    www.dewi.me

    ReplyDelete
  2. Adik tu umo 27 tahun dah.. Huhuhu...
    CAm kecik plk bile dipanggil adik kan.. :P

    ReplyDelete
  3. brape ringgit purse berzip adik nie klu buat 5inch x 8 inch..??

    ReplyDelete
  4. Yg ni harganya RM15 je kak.. Huhu.. :>

    ReplyDelete

Adbox