Search This Blog

08/08/2012

Siap potong semua felt.. Phew...

Salam...

Polyester felt dah sampai dah Jumaat lepas tapi saya sangat malas nak potong...
Ahad lepas baru la potong kpd 1/4 meter...
Dan semalam baru siap potong utk 1 meter yg pertama...
Phew....

Ini ialah felt yg tinggal yg membuatkan saya kecut perot stok dah nak abes...

Dan akhirnya berjaya juga potong kesemua 30 kaler...
Phew...
Cukup la yg ni dulu... Next time pulak sambung yg lain.....

Sebelah kanan tu sy sorting utk starter pack...

Kamera saya abes bateri lagi...
Dan selalu lupa beli time singgah kat supermarket...
Guna camera phone tapi quality tak elok la...

Kamera phone cantek utk amik gambar permandangan...
Tapi utk focus detail danjarak dekat mmg sgt tak ok...

Adik saya suruh beli DSLR..
Tapi member cakap kalo tak pandai focus dan suka guna auto baek takyah beli..
A'ah.. Sy pun takde la minat sgt amik gmbar...

Kamera phone pun jadi la...
Huhuhu...

Ok, saya bar je siap potong seme ni...

Tengok la.. Gambar ni tak lawa la..
Rasa takmo tepek je kat sini... :(

RBT dah join satu aktiviti amal anak yatim...
Dan saya pulak duk jauh tak dapat join...
So saya sponsor DIY ni je la..

Ni je sumbangan yg termampu kuhadiahkan..
Hohoho...

Lps siap packing ni sy tnjuk kat korang ek...
Tata...

Wassalam...




4 comments:

  1. awak potong felt ni pakai pe yang?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pakai gunting.. Tu yg jenuh tu... HUhu..

      Delete
  2. hm, akak.. acena nak oder eh ? just isi form tuh je eh ? then, payment nak settle cena plak ?

    #tak pernah oder on9.. mmg tak reti.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah...
      Cuma isi borang tu...
      Nnti sy jumlah sekali dgn postage dan no akaun...
      Selepas pembayaran dibuat, sy akan poskan.. :)

      Bayaran melalui transfer atau bank deposit ke akaun CIMB (sy bg dlm email nnti). Kalo nak guna wang pos pun bole...

      Harap info ni membantu.. :)

      Delete