Brooch Pins Murah

Salam...

Barang baru lagi...
Aik..? Tak nampak macam baru pun...

Ya... Barang baru arini ialah brooch pins..
Rupa mereka sama macam brooch pin yang sebelom ni ---> http://asma-felt-box-catalog.blogspot.com/search/label/BROOCH
Cuma bezanya ialah yang baru sampai ni harganya lebih murah...

Brooch pins yang sebelom ni berharga RM2.00/10pcs (saiz 1.9cm) dan RM2.50/10pcs (saiz 2.5cm).
Yang baru ni harganya cuma RM1.50/10pcs (2cm) dan RM1.80/10pcs (2.5cm)

Apakah perbezaannya..?
Bezanya ialah brooch yang mahal adalah lebih tebal. berat, tajam dan best giler guna sebab ia khas utk buat jewellery... Saya suka guna sebab customer saya puas hati dgn hasilnya....

BRooch yang murah ni kualitinya tak sehebat yang mahal tu tapi kualitinya adalah di tahap normal...
Dia tak lembut atau bengkok, tak tumpul dan tak berkarat... Macam ok je la... Puas hati.. ^_^

Cam biasa ada dua saiz...

Brooch pin murah 2cm
RM1.50/10pcs
RM13/100pcs

Brooch pin murah 2.5cm
RM1.80/10pcs
RM15.00/100pcs

Jom order jom.. ^_^


No comments:

Post a Comment