Aktiviti Menyusun Felt

Salam...

Dua hari cuti ni mmg takde mood...
Muncul ulser kat ujung lidah...
HUjung yg paling depan dekat ngn gigi kacip tu...
Memang saket gila...

Biasa2 muncul kat dalam mulut dekat pipi yg dekat dgn geraham...
Kira ok la jgk, kadang2 je terkena, dapat la bercakap...
Ni, nk buka mulut pun takleh... NK bercakap lagi lah takleh...

Tak tau la awat dia selamba badak je muncul kat situ...
Sangat menggoncang iman...
Rasa nak marah2 je...
Dah la panas, pastu saket kepala plk...
Sabor je la byk2...

Beberapa hari ni berkomunikasi dgn Encik Hubby dgn cara taip kat phone dia..
MAcam romantik la pulak. (hahaha.. romatik ler sgt.. :P)
Biasanya saya je yg byk cakap, tetibe Encik HUbby plk yg byk cakap kali ni..
Saya gelak2 je...
Nak hepi ke, nk sedih ke, nk marah ke, nk bebel ke, terpaksa je la gelak...
Nak cakap, saket sgt lidah ni...

Cepat2 la baik ye lidahku...

Wokep...
2 hari cuti ni cam tak buat ape sangat..
Siapkan order bantal je 2 bijik...
Pastu susun2 felt...
Felt dah sampai dah aritu dan dah siap pun potong seme kaler...


Ni yang aritu punyer, belom siap potong kecik2 lagi...

Saya guna document tray ni je...
Harga pun macam  mahal la jugak, tapi memang memudahkan kerja...
Saya beli sikit2, lama2 jadi bukit....

Yay! Siap susun!
Tapi cam sikit je tray tu...

WooHooo!!
Dah tambah tray lagi..
Suka! Suka!!
(suka dalam hati je la.. Suka betul2 karang saket lidah pulak)

Yg lipat2 tu ialah acrylic felt...
Time ni belom potong lagi, tp dah siap potong malam tadi...
Kene susun semula la tray tu nak letak acrylic felt pulak...
Yay! Tak abes2 menyusun!! 

Hurayyy!!

Wassalam...

No comments:

Post a Comment