Search This Blog

22/04/2013

Felt Brooch Bunga Simple yang Muka Ada Senyum.. ^_^

SAlam...

Aritu Cik Abang offer saya buatkan felt brooch bunga simple yang muka ada senyum (haha.. teringat dialog Do Re Mi.. Time 3 org minta hutang kat umah Do..) utk majlis dinner....
Dia tunjukkan saya gambar sample yang dia nak...

Jadi saya pun buat sample ni...

Cik Abang nak yg kelopak panjang tu...
Yg bunga bulat2 tu tak nak sbb tak cute kan...
Bulat cam muka saya je..
Hahahahha...

Pastu buat la 15 biji...
Time buat ni mmg hepi giler..
Mana taknye, bunga-bunga warna warni tambah pulak dengan muka senyum banyak2..
Sungguh menceriakan hariku...

Saya nak senyum macam bunga ni jugak... ^_^

Nak tempah brooch ni untuk majlis hari jadi? majlis makan malam? sukaneka atau hari sukan sekolah untuk rumah sukan masing-masing? atau apa-apa majlis yang berkaitan sebagai cenderamata dari tuan rumah..?
Atau nak brooch bentuk lain?

Bole2.. 
Cuma isi borang je kat sebelah kiri ni ya...

Tetibe rasa excited pulak buat brooch..
Huhuhu,.,..

Wassalam...

1 comment: