16/04/2013

Happy Birthday GiveAway!!!

Salam...

Dengan muka tak malunya saya nak announce bahawa hari ni ialah birthday saya yang ke 19 tahun...
Yay!!!!

Orang pertama yang wish, tau tak sape?
Sape lagi kalo bukan -----> ENCIK GOOGLE!!


Mekasih Encik Google... ^_^

Sebenarnya saya tak ingat yang arini birthday saya....
Eh, bukan2...
Sebenarnya saya tak ingat yang harini ialah 16 April...
Sejak abes belajar tahun 2006, saya dah tak ingat tarikh...
Sebab setiap hari adalah sama je....
Mungkin sebab saya tak tengok TV kot, jadi tak ingat pun hari apa nak tengok citer apa...

Okay...
Disebabkan Encik Google bagi saya kek yang sangat lazat di atas...
Maka saya pun nak bagi korang something...

HAPPY BIRTHDAY GIVEAWAY!!

Caranya senang je:
1. Tulis short entry wish utk birthday saya harini kat blog korang seperti di bawah.

Tajuk: Happy Birthday Asma

Letak gambar kek sebijik

Wish birthday yang simple dan buiat saya tersenyum

2. Komen kat bawah ni dan bagi entry tu untuk saya guling2 ke sana...

3. Tunggu saya umumkan pemenang...

Entry yang paling saya suka akan dipilih sebagai pemenang...

Tarikh Tutup penyertaan ialah pada pukul 12.00tgh malam ni..
jadi entry bertarikh 17hb tak dikira...

Hadiahnya ialah:

Starter Pack Felt Craft versi Excited!

Haaa...
Dan  sape yang ada FB tu, bole terus guling ke page saya...
Sebab ada GA gak kat situ...
Mana tau kot2 tuah dapat dua2.. 
Hahahhahahah!!!

Apa lagi? Cepat2 join!

Wassalam...

P/S: 16April jugak ialah birthday Charlie Chaplin dan saya sangat bangga dengannya... ^___^









10 comments:

  1. http://sticharesishunny.blogspot.com/2013/04/happy-birthday-asma.html


    Bismillah.... happy b'day.... :)

    hopefully today is my lucky day!! amin.

    ReplyDelete
  2. http://muhammadimanramzan.blogspot.com/2013/04/happy-birthday-asma.html

    ReplyDelete
  3. saya nak join :)

    http://www.craftcrumbcraft.blogspot.com/2013/04/happy-birthday-asma.html

    ReplyDelete
  4. anis join :)

    http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/04/happy-birthday-asma.html

    ReplyDelete
  5. http://aleenmeow.blogspot.com/2013/04/happy-birthday-asma.html

    Ni url saya. Happy Birthday Kak Asma ^^

    ReplyDelete

  6. hai kak... happy birthday!! jemput2lah lalu dan lintas ke blog saya yg tak brp ni... hehehe

    http://eillafasya69.blogspot.com/2013/04/happy-birthday-asma.html

    ReplyDelete

  7. happy birthday kak!!! jemputlah lalu dan lintas ke blog saya...
    hehehehe

    http://eillafasya69.blogspot.com/2013/04/happy-birthday-asma.html

    ReplyDelete
  8. syu join..

    http://www.syuhadasalleh.my/2013/04/happy-birthday-asma.html

    ReplyDelete
  9. join kat sini

    http://jualbelicrocheted-manik.blogspot.com/2013/04/happy-birthday-asma.html

    ReplyDelete
  10. alah... dah terlepas tarikh :(
    happy belated birthday asma

    ReplyDelete

Adbox