Search This Blog

17/06/2013

Pengumuman..

Salam..
Sy otw blk dr kmpg.. Line sgt x ok, x dpt reply pm n email korang..
Malam ni sy akan reply semua email n pm..
Mana2 order yg dh byr, saya akan poskan esok..

Felt msih belom smpai...
Sabtu lps dpt surat dr kastam minta invoice n bukti pembayaran.
Semua dh cik abg fax sabtu lps. Harini masih xde khabar berita...
Kol kastam tp dorg x jawab..

Kpd yg dh tggu lama atau dh byr tp nk cncel order sbb dh lama sgt tggu, korang bole buat demikian..
Cuma email atau pm sy utk cancel order n bg no akaun..
Pg esok sy akan refund blk pembayaran.. sbb tkot nk urgent, tp brg ntah bila nk release..
Mmg benci.. dh la tahan brg kita yg tak bersalah pastu kita kene gi amik sendiri plk, ta, pun kita kene byr rm48.00 kalo nk dia hantar ke poslaju berdekatan.. pastu kene gi amik sendiri kat sana.. padahal awal2 lg dh byr utk brg smpai kat pintu umah..
pandai kan cari duit... 

Saya minta maaf sbb berlakunya masalah kelewatan kali ni... dan terima kasih krn bersabar... 

No comments:

Post a Comment