Search This Blog

25/07/2013

Craft Supply dah restock!

Salam...

Beberapa item dah restocked...
Jom tengok apakah item2 tersebut...

cekidaut!

ACRYLIC FELT...
Ada 25 kaler kesemuanya...

Harga:
Acrylic felt pack 25 kaler : RM30.00
Sekeping saiz 23x25cm : RM1.30

Byk ni je baru potong.. Tak larat la.. Puasa.. hahaha..

Magnet bulat bersaiz 1.2cm
Harga: RM2.70/10pcs
RM24.00/100pcs

Magnet 1.2cm

Loceng / Bell untuk craft (colourful_)
Harga : RM2.00/10pcs

Loceng / Bell untuk craft (silver)
Harga: RM1.50/10pcs

Polyester felt masih belom sampai...
Pagi tadi baru dapat confirmation bahawa felt tu dah dipos ke alamat yang salah..
Itupun selepas beberapa hari kol mcm2 no tapi tak berangkat...
Fax surat; email surat..
Yg jawab kol n reply surat semua pass pass kat org lain...

Akhirnya ada sorang akak kat Poslaju KLIA ni siasat dan settlekan...

Tapi polyester felt tu tak settle lagi...
Nanti penerima akan poskan kembali kpd saya guna domestik pos...
bayangkan naik kapal laut dari sabah ke semenanjung  agak2 sampai bila ek...

Oleh itu, polyester felt dikira out of stock utk beberapa ketika...
Ada lagi dlm 15 kaler tp byk kaler2 lain dh abes...

Yg ada cuma acrylic felt je, full 25 kaler...

Semoga felt tu cepat sampai...

Amin...

Wassalam...



2 comments:

  1. Akum... Mcmana nak order, saya dri brunei

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam..
      Mekasih..

      Sis boleh order direct kat asma-felt-box.com.
      Kos posnya automatik dikira time checkout nanti..

      Ataupun bole order by email kat asema84@gmail.com

      Delete