Search This Blog

13/08/2013

Acrylic Felt

Salam....

Ramai tanya apakah perbezaan polyester felt dan acrylic felt...
Acrylic Felt (felt lembut) ni ialah felt jenis lembut macam kapas.. Best buat plush dan keychain sebab seronok nak penyet2.. Cuma dia susah sket nk potong (kalo kurang mahir atau gunting tumpul) dan lama2 ia akan berbulu2...

Polyester Felt pulak ialah felt jenis keras macma kertas... Senang potong dan kurang berbulu, cuma ia keras dan kalo nk buat pillow utk peluk tak berapa best sebab keras.. Tapi barang tahan lama dan bentuknya cantik...

Acrylic felt ada 25 kaler...
Bole refer kat gambar atas..

Harganya RM1.30 sekeping saiz 23x25cm


Untuk 1 set 25 kaler macam ni harganya RM30.00 (belom termasuk pos)

Kami pos barang setiap hari...
Bayar harini, esok kami pos.. Tapi tak dapat pos pada hari yang sama (sbb takot x sempat)

Barang2 craft supply lain bole tengok kat sini : http://asma-felt-box-catalog.blogspot.com
Untuk order barang2 handmade secara retail atau borong bole tengok contoh2nya kat FB saya

Wassalam... 

3 comments: