BRADS HITAM BERKUALITI

Salam...

Kali ni brads pulak sampai..
Yippi!!!

Ingat tak brads murah yang korang beli dari saya?
Harganya RM1.20/10pcs kan..
Tapi brads tu lembut  sangat, kasar dan kadang2 tak bulat betul...
PAstu time tekan-tekan tu, tetibe dia bengkok...
Grr,, Geramnyer..!!

Kali ni dah insaf, taknak pakai yang tu dah...
Nak pakai yang berkualiti punya...
Jeng jeng jeng!!

BRADS HITAM 5MM BERKUALITI TINGGI

Memang brads ni berkualiti; takleh nak cakap apa dah...
Time mula-mula pakai brads dulu, saya guna yang ni la..
Dan sekarang saya bertegas nak setia dengan dia.. <3

Harga brads hitam 5mm ni Rm1.50/10pcs
Kalo 100pcs RM13.00

Bukan tu saja, ada lagi sorang kawan dia masuk sekali..
Memperkenalkan kawan baru kita..

BRADS HITAM 8MM BERKUALITI TINGGI

Brads ni pun berkualiti tinggi...
Cuma saiznya 8mm...
Besar la..
Bole la guna nak buat masa plushie yang besar sikit..
YIPPI!!

Harga brads hitam 8mm ni RM2.00/10pcs
100pcs RM18.00

Jom tengok perbezaan saiz mereka...


Haaa...
Sebelah kiri tu brads 8mm
Sebelah kanak tu brads 5mm...

Jom jom order...
Isi je borang kat sebelah ni atau order terus kat http://asma-felt-box.com

Wassalam...





No comments:

Post a Comment