Search This Blog

24/12/2013

Diskaun felt dan craft supply

Salam...

Hai korang..
Dah laa sangat kan tak update perkembangan terbaru...
Cewah, macam la artis nak update perkembangan.. kikiki...

Bulan ni saya kurang aktif berkraf sebab balik kampung utk persediaan kenduri adik..
Namun, tetibe berlakunya banjir kilat menyebabkan majlis itu akan ditangguh ke 28hb ni...

Bulan ni saya dapat banyak order melalui http://asma-felt-box.com
Seperti yang korang sedia maklum, sesiapa yang order kat website ni akan dapat 3% diskaun dan utk pembelian rm100 dan ke atas akan dapat free shipping.
Tapi, ada jugak oder yang tak masukkan kod kupon, maka tak dapat diskaun 3% tersebut.

Kepada korang yang tak pasti kat mana nak masukkan kod diskaun, kat bawah ni saya attachkan printscreen.
Time checkout nanti akan muncul satu page yang ada senarai dan harga barang2 yg  korang order..
Kat bahagian bawah tu ada satu kotak coupon..
Korang cuma masukkan perkataan DISKAUN kat ruangan coupon tersebut dan klik update
Pastu sistem akan automatik bagi diskaun 3%.

Saya rasa rugi pulak bila korang dah gunakan sistem kat website ni, tapi tak dapat diskaun.
Oleh itu, jangan lupa masukkan kod tu tau...

Wassalam..

No comments:

Post a Comment