Shank Buttons Apple

Salam..

BArang baru belom abes upload lagi...
Semoga bole abes harini...

Butang bentuk apple yang mixed kaler tu saya beli lebih waran merah...
Sebab saya suka apple merah, dan maybe korang pun suka kot...



Shank APPLE MERAH shaped buttons ni saiznya 15x15mm
Warna merah
Harganya RM1.70/10pcs

Shank buttons tu saya nak guna sebagai fastener kat pouch, case, dan sebagainya..
Sesuai jgk buat fastener kat beg dan sebagai butang baju kanak2..
Maybe dh dapat anak nanti baru saya buat kot... huhu..

Nak order bole isi borang kat sebelah atau email saya ya..
Saya belom upload dlm website. Maybe esok lusa kot..

Craft supply lain bole tgk kat http://asma-felt-box.com

Wassalam..

No comments:

Post a Comment