Puteri Catering

Salam...

Ada sape-sape kat sekitar Kuala Lumpur yang nak buat majlis perkahwinan, kenduri kesyukuran, majlis akad nikah, pertunangan, majlis korporat, majlis rumah terbuka, jamuan mesyuarat pejabat dan majlis-majlis keramaian?

Pasti korang memerlukan khidmat catering kan..?


Apa kata kali ni korang tukar selera sikit dengan menghidangkan Rendang Diraja dan Pulut Kuning Perdana kepada para tetamu yang hadir ke majlis yang istimewa ni. Sangat klasik kan..



Rendang Diraja dan Pulut Kuning Perdana merupakan masakan Puteri Catering yang terkenal di Kuala Lumpur di setiap bulan Ramadhan selama lebih 20 tahun. Selain itu Puteri Catering turut menerima tempahan menyediakan kuih-muih dan manisan Melayu asli seperti kuih bakar Melaka, roti jala, otak-otak, agar-agar, bubur durian serta wajik.



Menulis menu ni saja pun dah buat saya lapar.. DAn terbayang-bayang aroma dan rasa kuih-muih tradisi kita ni.. 
Lamanya la tak makan kuih tradisonal.. T__T

Berminat nak tempah?
Jangan malu-malu, korang boleh terus contact::

Rusiah Manan 
Tel: 019-6714856

atau

Ayuni Rafilah
WhatsApp: 018-2043980
E-mail: abnormallight@gmail.com

Bila lagi nak makan seperti bangsawan... ^_^

Wassalam...


~ nak review bisnes korang kat asma-felt-box? email saya kat asema84@gmail.com

2 comments: