Mini Lucky Draw XDramaQueen #2

Salam...

Saya nak join segmen satu ni la..
Bestnya!

Segmen ringkas je tapi saya tergoda dengan hadiah tempat pertamanya...


Mini  Lucky Draw ni simple je, korang cuma perlu :

1. Follow Blog XDramaQueen
2. Like fanpage Ayuni Rafilah di Facebook.
3. Follow Google+ Ayuni Rafilah
4. Copy paste banner dan buat entri tentang lucky draw ini.
5. Letak entri anda di ruang komen.

Hadiah pertamanya ialah Potret Vector oleh Ayuni Rafilah..
Woow!
Suka! Suka!
Semuanya ada 6 hadiah, tapi yang 1st tu yang saya tergoda habis kau..
Muahahaha

Kalo nak join, klik je gambar kat atas tu nak ikot je steps..
Semoga berjaya kepada saya...

Wassalam...

No comments:

Post a Comment