3 Minggu Lagi

Salam..

3 Minggu lagi saya akan pulang ke kampung dalam tempoh yang sangat lama..
Saya bajet-bajet 2 bulan, tapi ada yang minta 3 4 bulan camtu..

Mana bole..
Saya tak bole berjauhan dengan Mr. Wolverine..
Rindu... @_@

Tapi Mr. Wolverine macam okay je..
Takde pun nampak macam rindu..
Sedihnya... :(

Walaupun ada 3 minggu je lagi, tapi keje masih bertimbun-timbun belom buat..
Minggu lepas dah hantar felt ke kampung..
Dalam minggu ni ingat nak hantar sekotak craft supplies lagi dan jahit 10 pcs handmade camtu..
Tapi satu pun belom buat...
Huwaaaa

Yang berjaya siap cuma ni je..

gambar kurang menawan gara2 cepat2 amik gambar send kat Ayuni..
Janji Jumaat malam, last2 Ahad malam baru siap..
Bantal Felt Pusheen yang debab macam saya

Tapi ni bukan utk dijual.
Ni adalah hadiah sponsor untuk segmen di blog Miss Ayuni Rafilah
Saya sponsor 5 hadiah tau..
(kembang idong 3 saat)
Korang follow la blog dia.
Dah banyak kali Ayuni buat GA.

Ada lagi 5 bantal yang dah siap tampal tapi belom jahit.
Esok dah Rabu, ada lagi 3 hari sebelom minggu ni berakhir.

Tak kira! Tak kira!
MInggu ni kene hantar jugak sekotak craft supplies.
Kalo tak hantar, kene ketuk ketampi 10 kali..

Wassalam..

p/s: Siapa tengah rajin? Sila berikan aura mu kepada ku.. *cing*

2 comments: