My 1st ever video contest..

Salam..

Giveaway kat facebook haritu baru je abes kan..
Tahniah kepada pemenang utama yg dapat snap buttons plier tu..
Seronok kan, tak perlu lagi jahit butang kat craft tu..
Kacip je sekali abes citer..

Orait, walaupun GA baru je tamat tapi saya terus nak buat satu lagi GA..
Haaaa... betul ke ni?

Betul la..

Tapi mungkin bukan namanya GA; lebih kepada contest..
Contest ni bukan kat facebook mahupun blog; tapi contest khas kat youtube


Klik video atas ni utk join..

Tak pun klik sini--> youtube.com/asmalangit
dan tengok video yang paling baru..

Sapa2 pun bole join.. Bangla ke, Indon ke, join je..
Takyah segan2..

Dah setahun lebih kot tak upload video kat situ..
Mungkin sebab tak ramai nak follow saya, dan tak ramai juga yg drop comment; buat saya rasa cam tak motivated nak update benda-benda baru..

Rakan2 crafter pun tak banyak update pasal craft..
Dan page2 mereka pun tak muncul kat wall saya..

Baru2 ni buat GA pun tak ramai yg join tau..
Tapi tu bukan salah sapa2..
FB la ni memang limit likers utk nampak apa yg kita tulis kat wall.
Kebanyakannya tak tau yg saya anjurkan GA..

Diharap contest kali ni ada la 10 orang join, bagi hepi sikit hati ni..

Orait, nak sambung menjahit..
Jangan lupa join contest tu tau.. Tengok je video tu cara2 nak join..

Wassalam..

2 comments: