HEART BUTTON 11mm

Salam...

Senarai harga bahan-bahan kraf di asma-felt-box korang boleh tengok kat :



Hari Sabtu dan Ahad saya offline untuk fokus aktiviti lain
JAdi yg tanya harga Jumaat malam tu, pada Isnin pagi baru dapat jawapan..
RAsa ralat pulak sebab lama tunggu..

Kalo klik kat link ni, atau "SHOP" kat facebook, atau website yang tertera kat facebook, bole terus nampak harganya..
Tak perlu tunggu sampai 2 hari..

Setakat harini ada 211 item craft supply kat asma-felt-box. 
Saya sendiri pun tak hafal semua harga.
Perlu juga buka website untuk rujuk harga tu..

Kalo taknak order kat website, bole order kat whatsapp atau facebook atau email..
Mana2 antara 3 tu..

BArang baru minggu ni:


Aik..
MAcam tak baru je...

Eh, baru ni tau..

Kecik comel je saiznya..

Bentuk sama dengan butang love 14mm, cuma saiz je kecik..

Ada satu lagi love button 12mm; tapi bentuknya lain sikit kan...

Harga sama juga 

RM1.50/10pcs
RM13/100pcs

Mixed colour

Ada 7 barang baru saya dah upload kat website..
Nak tau apa barnag2 tu..
Nanti saya update..

Kalo tak sabar, pi la ushar..

Huhuhu..

Wassalam...





No comments:

Post a Comment