Search This Blog

01/04/2016

Alat Pemasang Eyelet Baru!

Salam..

Eyelet tool yang biasa saya jual tu masih belom restock2 lagi..
Lalu saya amik inisiatif untuk dapatkannya dari manufacturer lain..

Cari punya cari akhirnya jumpa pun!


Lain sikit kan rupa dia..
Tapi fungsinya masih sama..
Cara penggunaanya pun sama..

Nanti ada kesempatan saya akan tunjukkan cara nak guna alat pemasang eyelet ni..

Apapun, korang bole juga tengok kat sini --->

Caranya masih sama, cuma rupa alat je yang lain kerana kilang lain2..

Bole dapatkan eyelet tool ni kat SINI

atau whatsapp 018-3798330

Cuma tinggal 6 set je lagi..
Tapi jangan bimbang, kalo abes pun stok baru akan msuk dalam beberapa minggu je lagi..

Dapatkan satu sebagai koleksi craft tool korang..
Ia memang menjimatkan masa..

Kenapa?

Contohnya, korang buat keychain, tak perlu lagi jahit loop (untuk sangkut keychain ring pada produk kraf) dengan menggunakan tali halus..
Mungkin ok la kan kalo ada order 7 biji keychain..
Tapi kalo dah 700 biji keychain, lelah la juga nak menjahit loop tu..
Ia agak memakan masa..

Alternatifnya; pasang je eyelet ni pada keychain dan terus sangkut keychain kat lubang tu..
Memang mudah..

Kepada korang yang buat quiet book atau busy book; eyelet ni terbaik untuk jaga kualiti dan ketahanan buku tu nanti..
Tak perlu risau ia terkoyak..
Eyelet ni kukuk dan sangat memudahkan kerja korang..

Jom order sekarang..

Wassalam..

No comments:

Post a Comment