Cut Off Time Poslaju

Salam..

Patut la macam lewat je korang dapat barang..
Rupanya Poslaju dah ada cut-off time.. :(


Cut-off time ni maksudnya, barang yangkita hantar sebelom pukul 5.30 petang akan diproses pada hari tersebut, Iaitu, dorang masukkan dalam van dan deliver ke negeri masing-masing malam tu juga.

Kalo hantar selepas 5.30, esok baru dorang hantar ke negeri masing-masing..

Sori...
Saya baru tau tadi sebab ikot abang gi Poslaju dan terpandang kertas kecik ni..

Maaf sangat2..

Pasni, tepat-tepat pukul 4ptg kene pi pos dah.
Kalo lewat nanti penuh dan tak sempat nak letak barang sebelom 5.30.

JAdi yang selit order pukul 1, pukul 2, pukul 3, pukul 4 tu, minta maaf ya..
Esok baru saya pos..
Sebab taknak keterlewatan..

Wassalam...

1 comment:

  1. Dah lama dah ni, Asma. Masa kak yati dok Seri Iskandar dulu, latest pukul 2.30 petang kena poslaju. Lagi awal kena kejor ke pos ofis. Lepas dari jam tu, keesokan harinya baru dia proses. Mungkin Seri Iskandar tu perak tengah, kan. Van poslaju dari Ipoh nak ke banyak area lagi. Nasib kat Lumut ni, 5.30 petang paling latest dia terima. Apa pun, mesti customer Asma semua faham. :)

    ReplyDelete