BFF Handmade Felt Bookmark

Salam..

Tercari-cari hadiah nak bagi kat kawan baik korang?
Alaaa..
Takkan beli kot..
Cam tak rare la gitu..

Cer try buat sendiri..
Cam saya buat ni...

bff felt bookmark
Bookmark Best Friend Forever

Nak buat dia senang giler..

Cuma perlu:

Kain Felt Keras (polyester felt)
Ribbon sikit
Alphabet Beads
Jarum dan Benang

Dan yang paling penting yang takde jual kat tempat lain ialah kreativiti sendiri

Kalo tak berapa nak kreatif, buat camni pun okay je..
Tak tau la kenapa, design simple2 camni yang banyak request..
Kan..

Ada satu lagi..

best friend forever
Sama je ni, cuma kalernya hijau..

Amacam idea untuk hadiah best friend korang ni?

Kalo rajin, buat la banyak-banyak jual kat sekolah..
Time Hari Usahawan, Hari Sukan tu memang lagi syok..

K la..
Abes dah rehat..
Nak sambung jahit order..

Wassalam..

No comments:

Post a Comment