Plastik Self Adhesive

Salam.

Plastik Self-Adhesive dah masuk dalam website.
Patut la customer duk tanya je, rupa-rupaya belum masukkan. Hihi.. Sori..

Plastik self-adhesive masih ada ada 6 saiz iaitu:

Plastik self adhesive 4x10cm
Plastik saiz 4x10cm
Saiz dalamnya ialah 4x5.5cm
Sesuai untuk masukkan brooch kecik atau baby brooch

Plastik self adhesive 6x13cm
Plastik saiz 6x13cm
Saiz dalam 6x9cm
Untuk letak keychains dan brooch besar

Plastik self adhesive 7x14m
Plastik saiz 7x14cm
Yang ni lebih kurang macam sebelumnya.
Cuma dia gemuk sikit dan pendek sikit.
Saiz dalam dia 7x8.5cm
Sama juga untuk letak keychain dan brooch besar

Plastik self adhesive 7x26m
Plastik saiz 7x26cm
Plastik ni lebar dia sama dengan yang atas tadi
Cuma dia panjang
Saiz bahagian dalamnya 7x21cm
Sesuai untuk letak jewellery seperti gelang dan rantai

Plastik self adhesive 10.5x20cm
Plastik saiz 10.5x20cm
Saiz dalam dia 10.5x14cm
Untuk taruk purse better guna plastik ni.

Plastic self adhesive saiz 16x26cm
Plastik saiz 16x26cm
Bahagian dalamnya bersaiz 16x21cm
Sesuai untuk bungkus pencil case, phone pouch dan purse

Plastic self adhesive saiz 30x31cm
Plastik 30x36cm
Bahagian dalam saiz 30x31cm
Sesuai untuk letak produk bersaiz lebih kurang A4

Macam-macam saiz ada tu.
Harganya korang boleh rujuk kat SINI

Order direct kat asma-felt-box.com

Atau whatsapp saya 018-379 8330
Saya online pada11pagi hingga 4ptg
Sabtu dan Ahad cuti

Selamat berpuasa dan jangan lupa bangun sahur tau.

Wassalam..

No comments:

Post a Comment