handmade felt craft supplies Malaysia

31/07/2017

Craft Supply Baru : Elastic Headband untuk bayi dan kanak-kanak

Salam..

Ada barang baru dah masuk kedai.
Barang ni ramai request ni.

Haritu dah masukkan, kejap je abes..
Ni second badge pula sampai..
elastic headband
Elastic Headband ni biasa digunakan untuk membuat headband comel-comel untuk bayi dan kanak-kanak, kerana ia mempunyai tekstur yang lembut dan regangan yang tak tegang membuatkan ia sesuai dan selamat untuk kepala bayi dan kanak-kanak.

Ketebalannya 1.5cm.
Dijual dalam meter.
Harga elastic headband ni RM1.00/meter.

Korang boleh request nak semeter ke, dua meter ke, tiga meter ke..
Kemudian potong panjangnya ikut keselesaan kepala bayi atau kanak-kanak.
Orang dewasa nak pakai pun boleh je. Hehe.

Elastic headband ni didatangkan dengan 5 warna iaitu:

  • hitam
  • soft pink
  • purple
  • coklat gelap
  • biru
Boleh terus order kat SINI
Atau whatsapp saya kat 018-379 8330

Pos setiap hari kecuali Sabtu, Ahad dan cuti umum.
Pembayaran sebelum pukul 12 tengahari akan dipos hari yang sama.

Jangan lupa order..

Wassalam..

No comments:

Post a Comment