22/01/2012

ACRYLIC FELT PACK

Salam....

Hi.....
Saya baru je balik dar berkursus...
Dan kursus ni mmg best wa cakap lu..

Sepanjang 4 hari ni kitorang didedahkan dgn 4 slot...
1. akaun
2. export
3. memasuki hypermarket
4. public speaking..

Byk sgt ilmu yg kami daapat daan saya bersyukur sgt walaaupn terpaksa tutup kedaai selama 10 hari...

Wokep, hari ni baaru saya sempat bereskan kerja yg tertangguh ni...

Stok acrylic felt dah sampai daan sy bau je siap potong...
cuma kali ni kalernye dh berbeza...


nii la kler yg baru 
Mirip kaaler luna cuma tmbh pink dan taakde putih,...
accrylic felt ni cma adaa 20 pack shj, jadi siapa cepat diaa dapat....

Sape naaak, sila isi boraang kat sebelah kanan tu....

wassalam....

P/S: Laptop sy ni nmpaknya ada masalah keyboard... Huruf a, n, f,s dan dan ctrl ni ccam retarded je... Dan sy plk mmg typo..... Kene bersediaa utk caari pelaapis kot.....

10 comments:

  1. asma, awk jual poly ngan acrylic felt je eh? wool felt ade x?

    ReplyDelete
  2. Ms. Rainna: Wool felt sy belom jual... Tgh kumpul modal gak ni.. Huhuhu..:D

    Alyn: 1 set ni RM17.00. Ada 10 pcs. Satu kaler 1 pc... :>

    ReplyDelete
  3. cik langit..nanti boleh lah share modul kursus awak tu..kitaorang pun nak tahu jugak.Sharing is caring:)

    ReplyDelete
  4. Bole2..
    Sy tgh curi masa taip entry tu sket2.. ^_^
    (alamak, dah bocor rahsia for the next entry.. :P)

    ReplyDelete
  5. salam..
    sy farhana..nk tnye,yg acrylic felt ni boleh buat utk tilam dgn bantal baby ke?emm..gatal x kalau baby nk tido ats acrylic felt ni?ade member ckp guna cotton flannel..sori..budak baru belajar dlm felt craft ni..huhuhu

    ReplyDelete
  6. ikimishto: Bole tu bole tp x tau la gatal ke tak... Maybe kuang sesua kot... Kalo wat bantal n tilam biasa og guna cotton flanel tu.. Kat kedai2 kain ada jual.. Yg kuali kureng dalam RM6 semeter... Kualiti baik punya dlm RM9 semeter... Sy biasa beli kat KAmdar...

    ReplyDelete
  7. sy nk beli acrylic felt. tp tak nak beli yg pack. nk pilih sndiri warna. boleh ke? 1pc brape ek? n brape besar?

    ReplyDelete
  8. Bole... Tp cuma ada 10 kaler jer...
    Sekeping RM1.80. Saiznya 25x25cm..

    InsyaAllah aan dtg sy akan tambah kaler2 lain sket2,, :>

    ReplyDelete