Project: DIY Mini Pack utk Kanak-Kanak Sekolah

Salam...

Erm... Cam dah lama je tak update blog...
Sebenarnya saya agak malas kebelakangan ni di samping menyiapkan projek terkini...
APakah projek itu...

HUhuhuhu!!!


TADA!
Inilah projek yg saya maksudkan...
DIY MINI PACK utk kanak-kanak...

Mini Pack ni sebenarnya dah lama dah ada...
Mula2 skali ia direquest oleh seorang guru...
Kemudian, ada lagi sorang guru nak pack yg sama...
Dan baru2 ni guru lain plk nk yg sama....
Maybe dorang guru KH kot, tak pernah tanya plk dorg ajar subjek apa...
Hihihi....

Mereka xde masa nak packing2 brg ni, jadi minta saya sediakan yg siap dah...
So, inilah hasilnya...
Cam sronok plk susun2 camni.... 
Weeeee....... >_<

Jom closed-up.. 
Siiuuuuuu.......


Ada 3 keping felt yg kecik... Ya ia sgt kecik.. 6x6cm...
Sekeping keychain...
Sepotong riben kecik...
2 butang...
Dan fiber sket...

Yg ni ni mmg cukup2 utk buat sebiji keychain...
Selain keychain, ada gak set utk brooch dan HP straps tp lupa nk amik gambar...

Phew....
Dah selesai dah...
So the next project is....

Syyyyyyhhhhhh.... 
Hihi... XD

Wassalam.....


Previous
Next Post »

3 comments

Write comments
30 January 2012 at 14:18 delete

Salam As, sihat ker? lama xdgr kabar berita n terus menyepi dr RBT....

Reply
avatar
30 January 2012 at 21:12 delete

Syaaz... Sy punyer akaun FB tu dh tak berfungsi.. SY klik apa2 pun seme tak jadi aper... Inbox sy pu pun dh berlambak noti tp xleh akses...
Adik ckp kene virus tp xtau la....

Smlm buat akaun baru tp x smpat nk godek2...
Frust giler...
Sayang tu dah 800 like.. :'(

Reply
avatar
Amaya @ AIE
AUTHOR
29 March 2012 at 17:04 delete

all da best as!! dont worry..if kite bkeje dgn ikhlas..Allah akn slalu d samping kite k :D

Reply
avatar