Search This Blog

07/08/2010

HP Strap Rerama yg Sgt Mengecewakan Hati

Salam...

Huhuhu....
Kecewanya...

Semalam saya dh siapkan HP strap sbg present kawan Anis (adik bongsu yg manja sgt2) sbb pg esok adik dh nk bg kawannya...
Siap pd pkul 3 pagi dan trus snap gambar dan msuk tdo ...

Arini, time nk update blog baru upload dlm laptop...

Malangnya, gambar tu tak cantik....

Nah, tak cantik kan kualiti gambarnya...

Seriously, saya betul2 tak paham kamera tu...
Takde ubah apa2 setting, dan snap kat tempat yg sama di bawah lampu yg sama, tp apesal jadi malap....

Tgk la kaler pn dh laen...
FYI, rerama tu kaler hijau turquoise, sayapnya tambah kaler oren sunquick dan button kaler hijau susu...
Tp kat sini suma kaler dh jauh panggang dari api....

Anis kata,"Inilah keychain paling cantik penah Kaklong buat."
Tp lps amik gmbar, tak nampak cantik pun...

Moral of da story : Lps amik gambar, cepat2 up-load dan view kualitinya ok ke tak ok. Jgn terlalu percayakan view dlm camera. Semuanya dusta....

Apapun, tetap kena msukkan item baru ni dlm katalogwlaupn gambarnya sgt mengecewakan hati ni.

Wassalam....

No comments:

Post a Comment