09/02/2011

Felt dalam Meter...

Salam...

Terima kasih kerana sudi vote...
Unfortunately, saya dah kerat2 felt tu kpd saiz 25x23...
Sebenarnya saiz tu 23x27cm...

Ramai yg tanya, saya jual tak dalam meter...
Buat masa ni belom lagi...
Ni 1st time sy beli borong, so stok ni tak banyak...
Sekadar utk tgk kualiti dan kaler...

So, kepada sape2 yg berminat nak beli felt dalam meter secara pre-order, boleh inbox saya...
Minimum order ialah 1 meter...
Dan saya kena amik half payment tau...
Takot ada back-out customers (biasanya takde...)

Next week, saya akan order lagi dan alang2 boleh masukkan order utk korang sekali...
Harganya sama cam blogshop lain RM16 semeter...
Postage tak include...
Tak sure postage brape...

Apa kata kalo saya bg harga RM20 semeter include postage...
Beli 5m ke atas dapat RM18 semeter include postage...
Need to know your opinion....

Wassalam....

Ut

No comments:

Post a Comment

Adbox