11/02/2011

Pemenang My 1st GA....

Salam...

Alamak, lupa pula....

Asma's 1st GA secara rasminya telah ditutup....
Sebanyak 79 peserta yg join...
Mak aih... Ramainya....

Ni nk umumkan pemenang la ni...

Bagi pemenang Kaegori Pengomen Bertuah...
Saya minta Encik Pemilih Rawak pilihkan...

Dan yg bertuah ialah...
...
...
...
...

NO. 2
iaitu...
CIK ROSPUTIH...

WAh, sungguh bertuah...

Tak caya ek...
Tgk ni....



Pemenang bagi kategori "yg bawak trafik paling byk" adalah paling susah nak cari...
Sebabnya blog yg bawak trafik paling byk, tak join GA ni...
So saya decided utk bg juga kpd penerimanya...
Sbb dh janji yg paling byk bawa tafik kan...


Paling banyak bawak trafik ialah craftzone...
Tp Craftzone adalah blog yg link kan kesemua crafter Malaysia dan it is not belongs to A PERSON, so idecided to skip it...
So pemenangnya ialah...
ARTDESIGNPRODUCT.BLOGSPOT...

SO, kepada pemenang, sila hubungi saya dan bagi alamat yg nk di poskan brg kpd anda....

Apa hadiahnya ek...
HUhuhu....

Hadiahnya ialah anda boleh pilih salah satu dari berikut...
1. 5 keping polyester felt, atau;
2. Love theme HP pouch....

Pilih jgn x pilih....

Wassalam....


11 comments:

  1. salam pagi,tahniah buat pemenang..

    ReplyDelete
  2. tahniah cik rosputih, terima kasih kpd tuan tanah sbb wat GA...

    ReplyDelete
  3. yihaaaaa.saye ke?macam x caye je?hehehe.macehh macehh.cmne nak tuntut adiah ni?sukesuke!first time ni.

    ReplyDelete
  4. tahniah bagi para pemenang ^^

    ReplyDelete
  5. Suma: Wah! Tetibe byk komen... Tahniah kpd pemenang.. Dan terima kasih krn bg ucapan tahniah tu kpd pemenang...

    Art: Ha... Awak la kot... Pilih la nk hadiah apa... Boleh inbox saya kat asema84@gmail.com.. Bg alamat ek... >_<

    ReplyDelete
  6. tahniah pada pemenangnyer. bertuahnye diaaa...

    ReplyDelete

Adbox