Pejabat Pos.. Wait 4 Me,,,,!

Salam...

Baru perasan, entry blog ni lately terlalu banyak perkataan..
Dan tak seperti 22 tahun hingga 5 tahun lepas, kini saya sudah tidak begitu gemar perkataan...
Tp nmpaknya perkataan masih lagi menggemari saya...

Baik la, entry ni takmo byk sgt perkataan...


Ni ialah parcel yg sy packed malam tadi...
Yg bunga coklat itu ialah beg raya saya... :D


Dan sekarang saya nk poskan....

Baik la pejabat pos... I'm on my way...
Weeeeeee.....


Wassalam...

P/S: Is this what we called as a cheat post.. :/


6 comments:

  1. slm....nk tnya, pos parcel ni mahal x kalau nak dibanding dgn pos laju biasa? cthnya...berat dlm 500gm, yg mana lg murah ye?

    ReplyDelete
  2. Salam...
    Sy guna poslaju...
    Kalo parcel biasa RM8.00 smpai 2kg kot.. Tp kene masukkan dlm kotak.. Kat Post Office ada jual kotak, t bole gak guna kotak sndri... Harap info ni membantu.. :>

    ReplyDelete
  3. Mcm yg asma guna bungkusan kat ats tu cmn ek?? sbb sy x penah guna bungkusan cam kat ats tu...hope blh info lg psl nie..;)

    ReplyDelete
  4. Bungkusan tu leh minta kat post office.. Kat kaunter tu... :>

    ReplyDelete
  5. oh....yeke? huhu...trima kasih byk ye...=)

    ReplyDelete
  6. Salam Asmah,

    singgah blog Awin jap amik award :)

    http://awokskitercraft.blogspot.com/2011/10/yeay-dapat-award.html

    ReplyDelete