Search This Blog

02/02/2012

UPDATE JAP...

Salam...

Nak quick update sket leh tak....

Berikut adalah kaler2 yg out of stock buat sementara waktu....


Banyak gak ni....
Dan semenyer kaler2  yg popular,....

Sori korang... Sy tak alert dgn keabesan kaler ni...

Tapi jangan bimbang....
Kemungkinan minggu depan depa akan tiba demi menyelamatkan bumi...

Muahahahhaa

Dan ada barang baru masuk kedai tau...
Nnti saya update ek...

Dan takde sape ke nak beli Acrylic Felt...
Meh tgk sini meh...

Wokep... 
Nak pi niaga dah...

Astalavista bebeh!

Wassalam...

3 comments:

  1. Awak, yang tebal dan selalu orang gunakan untuk buat bunga snap clip jenis felt mana? Saya ada beli dari craft haven, nipis dan lembut, susah nak bentukkan jadi bunga.

    ReplyDelete
  2. 756: sy tak pasti yg mana satu.. Kalo yg biasa buat bunga supaya nmpak lembut tu biasa wool felt atau acrylic felt.. Yg Craft haven tu sy tak pasti mcm mana...

    Tp biasa org wat bunga2 dgn wool atau acrylic...

    Tp sy penah beli 1 felt ni tau.. Rupa dia mcm kain buruk.. Lps potong dia cam keluar sisa2.. Bila jahit ada sisa kat tangan..

    ReplyDelete