Search This Blog

19/06/2012

FELT CRAFT CLASS - BASIC

Salam...

Felt Class kembali lagi...
Sorry, sebelom ni terpaksa tolak pendaftaran sbb tak cukup masa dan tempat pun menjadi masalah gak sebenarnya... Tarikh tu asyik penuh je.. Sori ek...

Felt Class kali ni akan diadakan setiap Ahad...


FELT CRAFT CLASS - BASIC

Tarikh: 1 Julai 2012 (Ahad)
Masa: 10am-1pm
Tempat: Homestay SUngai Soi
Yuran: RM80
Deposit: RM40 (tidak hadir dikira burned)

Bilangan peserta minimum : 2 orang
Bahan2 disediakan.

Peserta akan menerima:
1. Starter Pack
2. Template
3. Module
4. e-book

Dalam kelas ni peserta akan mempelajari:

1. Jenis2 jahitan dalam felt craft
2. Project: Felt Keychain, Felt Hair Clips, Felt Brooch, Phone Casing
3. Kalo ada masa lagi, buat la sampai 10 projek pun takpe.. Huhuhu.. :D

Makanan tengahari nanti akan saya sediakan.
Jangan bimbang nnti kita kenyang sama2.. >___<

Ha....
Amacam? Seronok la tu...
Huhuhuhu...

Berminat tak? Kalo berminat sila emailkan maklumat di bawah ke asema84@gmail.com 


TAJUK: Nak join class 1 Julai


Hi, sy serius nak join class tu. Ni maklumat saya:


Nama         : 
Alamat       :
No. Tepon  :
Pengangkutan : Saya datang sendiri / Sila pick-up saya kat Pasaraya Pantai Selamat (potong mana yg tak berkenaan)


Tarikh tutup pendaftaran : 30 Jun 2012. Pukul 12 a.m.
Pastikan pembayaran deposit telah dibuat sebelom tarikh dan masa di atas



No comments:

Post a Comment