Felt HP Pouch in Progress

Salam...

Hari tak post apa2 projek...
Sebab tak buat pun... Hohohoho...

Jiwa merasakan bbrp hari lagi saya akan bercuti puasa... Harap2 3 hari cukup la.. Amin,...
Simptomnya ialah MALAS, NGANTOK, TAKDE MOOD, TAKMO WAT APE2....

Apapun!
HArini kene lawan perasaan capital letters di atas...
Arini tak rasa nak jahit... Rasa nak potong...
Jadi mari kita potong2 sampai abes felt...
YeeeeHaaaaa!!!

Nak buat felt handphone pouch corak Happy Kitty ni banyak2....

Owh.. 
Semalam dapat sorry note dari posmen (padahal ada je orang kat umah)...
Lps pos brg kene pi amik la...
Apa agaknya brg yg smpai ni ek...
Harap2 abes raya nnti stok dah penuh semula...

Okay, jom kiter jaet sama2 jom.. ^_^

Wassalam...

P/S: Sebenarnya ada 1 order bantal... Tapi mood nak wat bantal tak mai... Sebelom Sabtu depan saya akan siapkan bantal, bekas tisu dan smurf awak tu ea... Huhuhu...

No comments:

Post a Comment