Search This Blog

27/08/2012

Ribbon dan Tiny Buttons Arrive!!

Salam...

Alamak! Patotnya update tghari tadi tapi lupa la...
Patotnya harini dah start bisnes balik tapi macam baru nk warming up jer...
Patotnya arini start wat pending order, tapi cuma potong sket2 je...

Erm.. Jangan malas2 Asma.. Nnti gemok lagi.. Hoohhoho...

NAk update barang ni... Semalam dah start potong acrylic felt yg baru sampai, tapi wat sket je.. Sambil2 potong dalam bilik, sambil2 tu kuar bilik tgk tv...

Baru potong felt lembut banyak ni...
Ish ish ish... Sungguh tak produktif la awak ni Asma.. :<

Citer ape ek semalam..? Citer orang putih yang sorang budak 12 tahun koma selama 20 tahun.. Bila bangun balik dia dah tua tapi perangai cam budak2.. Pastu masuk pertandingan menari break dance.. Best gak citer tu...
Pastu satu lagi citer suami isteri yg nk pegi beraya kat London, jadi mak n adik beradik dia pakat berlakon mak buat2 saket supaya dorg beraya kat kampung.. Last2 pecah tembelang... Tapi cam bese la mesti hepi ending punyer.. Citer tu pun best.. Mata saya tak lepas je pandang Remy Ishak... Uhuk uhuk... XP

Eh, awat melalut ni....?
Jom tgk barang yg baru smpai..... ^^

Ribbons dah restock.. Corak Everlasting Love dan beberapa corak baru...
Cekidaut!

Kamon! Kamon! Grab it! 

Saiz 1cm jugak.. ^^

Ni pun yg baru... Ribbon corak Cendawan...
Harga sama ek... ^^

RM1.50/meter

Ada orang komplen brg2 sy jual ni murah sangat.. Aik? Murah pun komplen...
Huhuhu...

Ada pulak yg komplen brg2 kat kedai tu mahal sangat...
Sebenarnya jangan fikir macam tu...
Kat kedai dorang kene cover sewa kedai, bil api air, lesen, gaji pekerja...
Jadi sangat logik harganya lebih tinggi...
Apapun harganya tetap mampu milik kan...
^_^

Owh! Ada 1 lagi tau...
Butang Bulat Kecik Giler...XD

Tiny Buttons 6mm
RM1.80/20pcs (mixed kaler)

Geram gila tengok buttons ni.. Rasa nak gigit2.. Kecik sangat la..HUhuuuu....

Diameternya 6mm... Memang comel giler la...
Wat saya hepi giler..
Hohohoho!

K la... Nk tgk berita jap (cewah!)
Pastu baru sambung berkraf...
Meh ler....

Wassalam....





3 comments:

  1. Replies
    1. utk order bole isi borang kat atas...
      atau emai saya kat asema84@gmail.com :)

      Delete