26/03/2013

Senarai Craft Supplies for Sale

Salam...

Maaf, saya tak respond pd semua email, borang dan pm...
Saya balik kampung seminggu dan kadang2 online kejap2...
Banyak borang saya belom reply dan akan reply semuanya harini...
Ptg ni saya akan poskan semua order yang pending...

Gambar2 kecik kat sebelah kanan blog ni dah lama x update..
Banyak barang baru masuk tp belom update kat situ...

Sori, ada yg komplen cakap tak jumpa barang yg korang nak dalam blog ni padahal haritu macam ada terbaca je kan...
A'ah mmg betol saya belom updatekan kat website asma-felt-box; dan belom updatekan dalam katalog..
Ada masa nanti saya updatekan...
Sori tau dah susahkan korang plk...

Jadi kat sini saya summarize semua craft supplies yang ada kat asma-felt-box.
Dalam tempoh beberapa hari ni saya akan update website dan katalog, okay...

Cekidaut!!!

POLYESTER FELT PACK 30 KALER
RM33/pack (1 kaler 1 keping)


POLYESTER FELT
RM1.10/sekeping
saiz : 23x25cm


POLYESTER FELT LUNA KALER
RM13.20/pack


STARTER PACK FELT VERSI EXCITED
RM35/pack 
termasuk pos dalam semenanjung


STARTER PACK VERSI BAJET
RM10/pack

KEYCHAIN RING
20sen sebiji
100biji RM18.00

KEYRING
20sen sebiji
100biji RM18.00


HP STRAPS DENGAN CANGKUK
RM2.00/10pcs


BROOCH PIN 2cm
RM1.50/10pcs
100biji RM13.00


BROOCH PIN 2.5cm
RM1.80/10pcs
100pcs RM15.00


BROOCH PIN BULAT 18mm
RM1.80/10pcs
RM16.00/100pcs


BROOCH PIN BULAT 2.3cm
RM2.00/10pcs
RM1.80/100pcs


BUTTON BUNGA 11mm
RM1.50/10pcs


BUTTON LOVE 14mm
RM1.80/10pcs


BUTTON BULAT KALER 9mm
RM1.80/20pcs


BUTTON BUNGA 14mm
RM1.80/10pcs


BUTTON LOVE 12mm
RM1.50/10pcs


BUTTON BINTANG 12mm
RM1.50/10pcs


BUTTON BULAT 4 LUBANG 9mm
RM1.80/20pcs


TINY BUTTON 6mm
RM1.80/20pcs


BUTTON LOVE HENSHIN 12mm 
RM1.50/10pcs


BUTTON BULAT 15mm




RM1.70/10pcs
(mixed atau pilih kaler)


BUTTON BAPAK BESAR 23mm
RM2.00/10pcs


ALPHABET BEADS
RM5/pack huruf A-Z (26pcs)
30sen sebiji utk pilih huruf


LADYBUG KAYU
RM2/10pcs


EYES 10mm
RM2.50/20pcs


EYES 8mm
RM2.00/20pcs


BELL
8mm = RM2.50/10pcs
7mm = RM2.30/10pcs
mixed kaler
(ni baru sampai belom amik gambar lagi. Rupanya sama cam dalam gambar ni. Berkilat sangat)


BELL MURAH
RM1.00/10pcs


BRADS LOVE
RM1.70/10pcs


BRADS BULAT KALER






RM1.50/10pcs
Mixed kaler atau boleh pilih kaler


RIBBON 1cm
lollipop

crack biru

crack brown

crack pink

everlasting love light pink

love emo guling2

love pinky girl guling2

everlasting love bright pink

crack black

everlasting love blue

cupcake

green girrafe

yellow girrafe

RM1.50/meter


Wokep!
Dah settle kot... Klao ada bebertapa item yang tertinggal inform saya ek...
Ok, nk reply semua borang dan ptg ni poskan semua pending order...

Tenkiu korang... ^_^

Wassalam...

P/S: Rasa bersalah sgt, duit dah guna utk bayar loan, tp barang korang saya belom poskan lagi...
Minta maaf banyak2.. T__T

















No comments:

Post a Comment

Adbox