22/05/2013

Beads Wood : Corak Pusaran

Salam...

Satu lagi barang yang masuk kedai ialah Beads Kayu bercorak pusaran...


Beads ni diperbuat dari kayu dan painted kat luar dgn corak pusaran.
Kat tengah2nya ada lubang utk korang cucuk benang dan jahitkan pada craft...
Saiznya 16mm

Harga: RM1.50/10pcs
RM13.00/100pcs

(corak yang kabur, buruk dan tak jelas saya akan reject - yakni takkan bagi kat korang.. So dun worry tau..)

Actually saya beli ni utk buat 1 projek...
Tp dah silap tgk saiz. Rupa2nya saiz dia besar sikit dr yg saya perlukan..
Oleh itu, tak dapat guna la... :(

Akhirnya saya buat brooch je camni..

Simple je cuma tambah brooch pin kat belakang..
Jadi la brooch..
Tak sangka pulak laku... 
Huhuhuhu....

K la.. Nk sambung jaet..
Jom jaet sama2...

Wassalam...



No comments:

Post a Comment

Adbox