23/05/2013

Brooch pin murah 16mm

Salam...

Barang baru lagi....
Sebelom ni saya jual brooch pin 13mm kan...
Tp buat masa ni dah out of stock...

Stok yang baru sampai ni lebih kurang macam brooch 13mm...
Cuma saiznya 16mm.. Lebih 3mm dari yang sebelom ni..
Dan harganya leboh murah.. Normal quality punyer....

Brooch pin saiz 16mm
Normal quality


Brooch pin murah
Saiz 16mm
Normal quality

Harga: RM1.40/10pcs
RM12/100pcs

Ada butang yang baru sampai tau..
Nnti saya tunjuk ek...

Wassalam...


6 comments:

  1. Salam..
    Pin ni masih ade lagi ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada, baru je restock...
      Jika berminat, sila isi borang di sebelah kanan atau email ke asema84@gmail.com... :>

      Delete
  2. Nak yg lagi panjang ade? Dlm 25mm
    Nk wat ala2 brooch fareeda

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saiz 25mm ada, tapi rasanya yg Fareeda punya lagi panjang kot..
      Nnti sy cari...
      MEkasih ya.. :>

      Delete
  3. Replies
    1. MAsih ada sis.
      Jika berminat bole order kat asma-felt-box.com

      Saya pos barang setiap hari kecuali Sabtu, Ahad dan cuti umum.. :>

      Delete

Adbox