Butang Comel

Salam...

Malam tadi saya tak boleh tido, jadi saya sorting buttons ni semua sampai la Subuh...

Bear Buttons

Butterfly Buttons bentuk baru

Flower buttons

Bow Buttons

Start Buttons

Butang-butang craft ni semua baru je restocked.
Saya akan update website tu nanti...
Brads pun dah sampai tau...

Dah beberapa hari saya tak tido malam...
Alamak, nak jadi nocturnal balik ke... :(

Wassalam...


2 comments:

  1. Replies
    1. Bole sis. Cuma isi borang kat sebelah kanan ni, ataupun bole order direct kathttp://asma-felt-box.com :)

      Delete