09/04/2014

Karnival Kraf

Salam..

Huhu..
Takotnya saya.. Tinggal 19 hari sahaja lagi Carnival ni berlangsung...
Saya amik satu booth..
Dapat booth no 2.. depan pentas je...


Carnival ni akan diadakan pada 26 April ni kat Dewan Besar SMK Meru, Klang.
Start pukul 10 pagi sampai 5 petang..
Banyak lagi barang tak buat...
Baru buat sket je.
Hohohoho..

Dah lama tak buka booth (3 tahun..?)
Rasa cam sejuk plk tangan ni..
Hahahaha...

Sape2 yang duk area tu, jom la kita memeriahkan karnival ni...
Ada banyak  booth craft yang join.. 
Macam2 jenis..
Saya pun ingat nak merayap haritu nanti..
Hihihi...

Kat mana sekolah tu jangan tanya saya ek..
Korang tanya Google Map
Saya ni buta jalan...

K la.. Nak sambung jahit...
Jom jom jahit!!

Wassalam... 





No comments:

Post a Comment

Adbox